a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Follow us on Instagram

Scroll to Discover
back to top
Onze diensten

Of het nu gaat om begeleiding, administratieve taken of procesoptimalisatie: bij ons bent u aan het goede adres!

Administratie

Ons doel is om de financiële processen binnen uw organisatie zoveel mogelijk te automatiseren. Dit zodat u als onderneming wordt ontlast van deze taken en om ervoor te zorgen dat real-time financiële informatie beschikbaar is met een ‘druk op de knop’.

Jaarrekening

Op basis van uw administratie stellen wij de jaarrekening op. Door processen te automatiseren kan het opstellen van de jaarrekening steeds efficiënter gebeuren. Dit ziet u terug in de kosten die wij hiervoor in rekening brengen.

Fiscaal advies

Uiteraard verzorgen wij uw aangifte vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en dividendbelasting maar daarnaast zijn wij ook uw fiscale sparringpartner die u op een proactieve manier op de hoogte houdt van alles dat relevant is voor uw financiële situatie.

Procesoptimalisatie

Door middel van een bedrijfsscan brengen wij de processen binnen uw onderneming in kaart die aandacht verdienen. Vervolgens komen wij met een wel onderbouwd advies over mogelijke verbeteringen en de wijze waarop deze kunnen worden gerealiseerd. Of het nu gaat om het meer efficiënt inrichten van processen (bijv. door middel van automatisering) of om bijvoorbeeld te voorkomen dat uw organisatie onnodig risico loopt als het gaat om de beheersing ervan.

Begeleiding

Begeleiding van financieringsaanvragen, aan- en verkoop trajecten. Opstellen van (liquiditeits-)prognoses en begrotingen.

Interimwerkzaamheden

Wij bieden op interimbasis financiële professionals aan op alle niveaus: van administratieve medewerkers tot afgestudeerde RA’s. Dit tegen zeer scherpe tarieven.

Procesautomatisering

Het zover mogelijk door automatiseren van de financiële processen en de begeleiding/opleiding van de medewerkers.

Overige diensten

Grow Finance is daarnaast gespecialiseerd in bedrijfsoprichting (start-up / scale-up), bedrijfsopvolging, het verzorgen van liquiditeitsprognoses en waardevolle rapportages.

Financieringsaanvragen

Wij zijn de geschikte partner als het gaat om de begeleiding van financieringsaanvragen. We hebben goed contact met de grotere banken en werken samen met zeer gerenommeerde partijen waar het gaat om alternatieve financieringswijzen. We nemen het gehele financiële gedeelte van de aanvraag uit handen en onderhouden gedurende het proces de contacten met de mogelijke financierders.

DETACHERING

Wat nu als uw onderneming tijdelijk een probleem heeft op de administratie vanwege bijvoorbeeld ziekte werknemer?

Vanuit onze organisatie en ons netwerk bieden wij op interim basis financiële professionals aan van op alle niveau’s; Van administratief medewerker tot afgestudeerde RA’s. Dit tegen zeer scherpe tarieven.

Of bent u bijvoorbeeld een accountantskantoor dat graag in de ‘busy season’ gebruik wil maken van externe krachten dan kunnen wij voor u een geschikte partner zijn. Ook voor uw klanten waar wij een volledig audit dossier kunnen opbouwen zodat uw controle soepel en efficiënt verloopt.
Ondertussen zijn we wel bekend met veel soorten boekhoudpakketten en auditsoftware.

Neem contact op


    Vragen of opmerkingen? Vul hier onder uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    U kunt natuurlijk ook direct bellen met 06-42484817.