a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Follow us on Instagram

Scroll to Discover
back to top
Image Alt

Werkwijze

  /  Werkwijze

Bij ons ligt de focus niet op de jaarrekening. Wij snappen heel goed dat dit nu eenmaal ‘een verplichting’ is waar elke onderneming aan moet voldoen. Bij ons ligt de focus op het automatiseren van de (financiële) processen en door dit te realiseren wordt het opstellen van de jaarrekening steeds meer een geautomatiseerd proces.

Focus op de toekomst

Hierdoor ontstaat er ruimte om de focus te leggen op de toekomst en de beslissingen van u als ondernemer die hiermee samenhangen. Wij zijn de proactieve sparringpartner die minimaal 4x per jaar langskomt om te discussiëren over de resultaten tot en met de dag ervoor en met je mee te denken over toekomstige kansen en risico’s. Het automatiseren en optimaliseren van processen is wat echt van toegevoegde waarde is voor u als ondernemer.

Persoonlijke aanpak

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Door in overleg te treden met de ondernemer komen we tot een opsomming van mogelijke kansen en bedreigingen. Vanuit hier gaan we starten met een stappenplan om ervoor te zorgen dat efficiency slagen kunnen worden gemaakt, wat zal leiden tot kosten en/of tijdsbesparing.