a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Follow us on Instagram

Scroll to Discover
back to top
OVER GROW FINANCE

Onze naam zegt het al, wij leggen onze focus op de groei van uw onderneming. Natuurlijk gaat het niet alleen om hogere jaarwinsten. Groei gaat over betere processen, meer inzicht, betere beslissingen. Wij helpen al heel ons werkzame leven ondernemers met het realiseren van dergelijke groei.

Wie zijn wij?

Wij zijn de financiële sparringpartner voor het MKB. Wij zijn geen accountantskantoor maar een op de toekomst gerichte financiële dienstverlener. Natuurlijk verzorgen wij ook de jaarrekening en bijbehorende fiscale aangiften, echter ligt bij ons de focus primair op de toekomst in plaats van het verleden. Wij zetten hoog in op het automatiseren van (financiële) processen om zo processen te optimaliseren en een kostenbesparing voor de ondernemer te realiseren.

Wat doen wij?

Vanuit een samenwerkingsverband bieden wij een full financial dienstverlening aan. Alle financiële diensten met daarbij één vast contact- / vertrouwenspersoon.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het automatiseren / voeren van de administratie, het verzorgen van de fiscale aangiften en het opstellen van periodieke rapportages (waaronder ook de Jaarrekening). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsoprichting (start-up / scale-up), bedrijfsopvolging, procesoptimalisatie en begeleiding van financieringsaanvragen.

Ons team

Financial professional met vele jaren ervaring binnen de accountancy/financiële dienstverlening binnen het MKB.

Trusted advisor met een sterke fiscale en financiële achtergrond. Veel affiniteit met het automatiseren van financiële boekhoudkundige processen.

Financieel expert op het gebied van boekhouding en rapportages. Meerdere jaren ervaring binnen de accountancy.

Financieel expert met brede ervaring in de accountancy en de belastingadviespraktijk op het gebied van de indirecte belastingen en btw.

Neem contact op


    Vragen of opmerkingen? Vul hier onder uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    U kunt natuurlijk ook direct bellen met 06-42484817.