a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Follow us on Instagram

Scroll to Discover
back to top
Image Alt

Henk Willemsen

  /  Henk Willemsen

Henk Willemsen

Henk is zijn carrière gestart bij distributiemaatschappij Record Service Benelux en platenmaatschappij Ariola, het latere BMG, onderdeel van het grote Bertelsmann concern (later Sony Music). Henk maakte hier onderdeel uit van het salesteam en was verantwoordelijk voor de contacten met de aangesloten platenlabels en de detailhandel in Nederland. Zo heeft Henk in het begin van zijn carrière ervaring opgedaan met alle facetten van het platenvak en de bedrijfsvoering.

In de tweede fase van Henk zijn loopbaan is hij zich gaan verdiepen in de financiële administratie en alles wat daarbij hoort. Henk heeft de afgelopen jaren naast zijn werk de volgende opleidingen gevolgd en succesvol afgerond: in 2010 Praktijkdiploma Boekhouding, in 2012 Middelbaar Bedrijfsadministratie en in 2015 Register Belastingconsulent.

Henk staat ingeschreven in het Register Belastingadviseurs als Consulent (RBc). Hierdoor houdt Henk zichzelf jaarlijks op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het fiscale vakgebied. De opgedane kennis en ervaring zetten we in om de boekhoudingen van MKB ondernemingen en van ZZP- ers te verzorgen. Henk zijn klanten zijn blij met zijn vakinhoudelijke adviezen. Van hen krijgt Henk vaak te horen dat ze hem een betrouwbare adviseur vinden.

follow me: